Omgeving

De omgeving rond Jachthaven Otto

Jachthaven Otto ligt aan de Uiterweg in Aalsmeer en in deze omgeving is veel te beleven en ervaren. Er is veel gelegenheid om met de boot af te meren en te ontspannen. Op meerdere locaties langs de Westeinderplassen en ringvaart kunt u heerlijk eten en drinken.

Via de Westeinderplassen vaart men ook naar Braasemmermeer, De Kaag, Warmond, Loosdrecht of gewoon richting Amsterdam.

Westeinderplassen

De Westeinderplassen of zoals men in Aalsmeer zegt “De Poel” is het grootste binnenwater van Nederland! Er kan worden gezeild en heerlijk met een sloep gevaren worden tussen de eilandjes door naar de Kleine Poel. Er worden diverse mooie evenementen georganiseerd op en rond het water van muziek, theater tot mooie zeil- en platbodemwedstrijden.

Ringvaart Haarlemmermeer

U kunt direct vanuit de jachthaven de ringvaart van de Haarlemmermeer opvaren. Zoals de naam als aangeeft is het een rondje. Maar wel een rondje van ± 60km. U vaart de Haarlemmermeer in de rondte en komt langs o.a. Badhoevedorp, de Cruquius, Heemstede, Bennebroek, Hillegom en De Kaag. Ontdek deze route.

Westeinderrondvaart

U kunt ook met de Westeinder Rondvaart een prachtige toer over de Westeinderplassen maken. U vaart dan ook tussen de eilandjes en seringenakkers door en hoort een prachtig verhaal van de schipper over Aalsmeer.

Kijk op > www.westeinderrondvaart.nl

Evenementen in Aalsmeer

Ook is er ieder jaar de eerste week in september de “Pramenrace” en  de Aalsmeerse feestweek waar diverse artiesten op treden! En de eerste zaterdag van september is er Vuur en Licht op het water, één van de grootse vuurwerkshows van Nederland.

De Pramenrace is een spektakel waarin men in een oude praam (of nieuw gebouwde) met ieder jaar een nieuw thema zo snel en origineel mogelijk een parcours over het water moet afleggen.

watertoren
DSC03642
IMG 1121 scaled

Ons aanbod

Ons aanbod bestaat uit: boten, eilanden op de Westeinderplassen en diverse soorten hout.